Logotyp
Undermeny

Nyanmälan

Här kan du anmäla dig eller dina barn till kulturskolans kurser

Använd länken nedan, som går till e-tjänsten på ”mina sidor”. :

 Nyanmälan

Du kan ansöka när som helst under året. Antagningar av nya elever inför vårterminen påbörjas i december och inför höstterminen påbörjas det i mitten av maj.

Intagning av enstaka elever kan ske när som helst under terminerna, t.ex när elever säger upp sin plats. Möjligheterna att få en plats i Kulturskolan ökar om du anger fler alternativ i din ansökan. Fördelningen av platser sker i huvudsak utifrån ansökningsdatum.

Har du ansökt till Kulturskolan och vill ändra till exempel dina kursval så gör du dina ändringar via ”mina sidor” e-tjänsten.

Nybro kommuns skolelever har förtur, men vi tar in vuxna och även elever som inte bor i kommunen i mån av plats.

Några kurser har en rekommenderad ålder, som framgår i kursbeskrivningen. Elever som ingår i de ålderskategorierna har förtur, men det är ok att söka kurserna även om du är för ung/gammal.

I vissa kurser är efterfrågan större än tillgången på elevplatser. De som inte kan erbjudas plats direkt placeras i kö. När vi kan erbjuda en plats tar vi kontakt direkt.

Du behöver inte återanmäla ditt intresse när du står i kö, men var snäll och avboka eller ändra din ansökan om intresset ändras.

Webbredaktör: Anders Jonasson | anders.jonasson@nybro.se | Id: inlägg: 1 - kategori: 10

Ansökan

  Nyanmälan

Här kan du anmäla dig eller dina barn till kulturskolans kurser.

  Avanmälan

På denna sidan finns länk till "mina sidor" där du kan avanmäla kurser på kulturskolan.