Logotyp
Undermeny

Kurskatalog

Kulturskolan har bytt bokningssystem fr.o.m årsskiftet 2019-2020. Det nya systemet heter StudyAlong och det är utvecklat för Kulturskolans verksamhet.

Är du och ditt barn intresserad av vårt aktuella kursutbud, så kan du hitta information om det i vår digitala Kurskatalog.                                                                                            Du kommer in i katalogen via  www.studyalong.se/Nybro .

När du vill boka en ledig kursplats så kan du göra det digitalt direkt. Du behöver registrera ett konto till dig och till ditt/dina barn som ska gå kursen.

Intagning av enstaka elever kan ske när som helst under terminerna, t.ex när elever säger upp sin plats. Har du ansökt till Kulturskolan och vill ändra till exempel dina kursval så gör du dina ändringar via Kurskatalogen

Nybro kommuns skolelever har förtur, men vi tar in vuxna och även elever som inte bor i kommunen i mån av plats.

Några kurser har en rekommenderad ålder, som framgår i kursbeskrivningen. Elever som ingår i de ålderskategorierna har förtur, men det är ok att söka kurserna även om du är för ung/gammal.

I vissa kurser är efterfrågan större än tillgången på elevplatser. Om det inte finns lediga platser på kursen du är intresserad av kan du anmäla ditt intresse, och då kontaktar vi dig när vi kan erbjuda dig en ledig plats som du kan boka.

Var snäll och avboka eller ändra din Intresseanmälan om intresset ändras.

Webbredaktör: Anders Jonasson | anders.jonasson@nybro.se | Id: inlägg: 1 - kategori: 10

Ansökan

  Kurskatalog

Här kan du anmäla dig eller dina barn till kulturskolans kurser.