Logotyp
Undermeny

Kurskatalog

Kurskatalogen för läsåret 20/21 är öppen för nybokningar

Är du och ditt barn är intresserad av Kulturskolans kursutbud för höstterminen, så kan du gå in i den digitala Kurskatalogen i vårt nya bokningssystem StudyAlong.  Här hittar du tid,  plats och kostnad för alla våra kurser.

Du kan logga in dig via  www.studyalong.se/Nybro .

Vill du boka en ledig kursplats så kan du göra det digitalt direkt. Du behöver då registrera ett konto till dig och till ditt/dina barn som ska gå kursen.

Nybro kommuns skolelever har förtur, men vi tar in vuxna och även elever som inte bor i kommunen i mån av plats.

Några kurser har en rekommenderad ålder, som framgår i kursbeskrivningen. Elever som ingår i de ålderskategorierna har förtur, men det är ok att söka kurserna även om du är för ung/gammal.

Om vill ändra kurstiden som du har bokat, kan det  finnas det möjlighet att göra det i samråd med läraren.

I vissa kurser är efterfrågan större än tillgången på elevplatser. Om det inte finns lediga platser på kursen du är intresserad av kan du anmäla ditt intresse, och då kontaktar vi dig när vi kan erbjuda dig en ledig plats som du kan boka.

Intagning av enstaka elever kan ske när som helst under läsåret, t.ex när elever säger upp sin plats. Har du ansökt till Kulturskolan och vill ändra dina kursval så gör du dina ändringar via Kurskatalogen

Var snäll och avboka eller ändra din Intresseanmälan om intresset ändras.

Webbredaktör: Anders Jonasson | anders.jonasson@nybro.se | Id: inlägg: 1 - kategori: 10

Ansökan

  Kurskatalog

Här kan du anmäla dig eller dina barn till kulturskolans kurser.